Studiepraktik på Matematik

D. 27.-29. oktober blev der afholdt Studiepraktik på Aalborg Universitet, og på Institut for Matematiske Fag bød vi studiepraktikanterne inden for til et samlet forløb for de tre bacheloruddannelser: Matematik, Matematik-teknologi og Matematik-økonomi.

Lagt online: 01.11.2021

Under Studiepraktikken fik de besøgende praktikanter bl.a. indblik i faglige elementer fra matematikuddannelserne. Der blev holdt oplæg differensligninger og regression med økonomiske anvendelser, signalbehandling med lineære filtre, anvendt statistik og meget mere. De fik også en spændende introduktion til, hvordan man løser et DNA-puslespil, og hvordan man bruger en DNA-profilering.

Samtidig fik studiepraktikanterne også mulighed for at møde nuværende studerende, der kunne fortælle om deres egne oplevelser med matematikstudiet, og endelig fik de også information om karrieremuligheder og inspiration til studievalg.

Vi takker alle studiepraktikanterne for besøget og håber at se mange af studiepraktikanterne på nogle af vores uddannelser de kommende år.