Karrieremuligheder

Karrieremuligheder med en matematisk uddannelse


Uanset om du uddanner dig i matematik, i matematik-økonomi eller i matematik-teknologi så åbner der sig en række spændende jobmuligheder for dig. Grunden er enkel: Hvis man har gennemført en af de matematiske uddannelser, så man været i stand til at sætte sig ind i noget, der er svært og abstrakt.  Hvis man kan sætte sig ind i emner, der er svære og abstrakte, så kan man også hurtigt sætte sig ind i alt muligt andet. Det ved arbejdsgiverne, og derfor vil de stå i kø for at ansætte dig. Arbejdsløshed for mennesker med en
matematisk uddannelse er ikke-eksisterende. 

Der er dog en del mennesker med en matematisk uddannelse hvis karriere tager en drejning efter nogle år med det faglige: Ganske mange bevæger påtager sig ledelsesopgaver; det kan f.eks. være en del af linjeledelsen i en virksomhed eller det kan være som leder af udviklingsprojekter. Mulighederne er mange.

På vores testimonial side http://www.math.aau.dk/uddannelser/testimonials/ kan du bl.a. læse tidligere studerende berette om deres uddannelser og efterfølgende karriere.