Gymnasieskolen

Samarbejde med de gymnasiale uddannelser

Vi vil gerne samarbejde med gymnasielærere.

Kom på besøg på Instituttet med en eller flere klasser. Eleverne får mest ud af det, hvis de allerede har lært noget matematik, så vent til 2g eller 3g.

Kom til matematiklærerdag. Det tager vi op igen efter nogle års pause.

Brug vores blogs som inspiration: Numb3rs og den nye blog Matematikbloggen

 

Et nært samarbejde mellem instituttet og de gymnasiale uddannelser har vist sig at være særdeles givende for alle parter, og vi vil også fremover prioritere dette samarbejde og bidrage til at skabe udvikling inden for undervisning i matematiske discipliner.

Vi afholder hvert år arrangementer for gymnasielærere og –elever , og disse er altid velbesøgte. Arrangementernes form ændrer sig hen over årene for at tilpasse sig de aktuelle behov, ligesom indholdet defineres af samarbejdspartnerne i fællesskab.

Vi har etableret et Matematiknetværk, og via dette netværk udsender vi løbende nyhedsbreve om aktuelle tilbud og andet. Hvis du ønsker at modtage nyhedsbreve via e-mail fra Matematiknetværket, så kan du tilmelde dig denne tjeneste ved at sende en e-mail til Netværkscenteret: nvc@adm.aau.dk

På siderne for lærere og for elever vises også andre tilbud, fx tilbud om afholdelse af foredrag, elev-besøg på instituttet m.m.

De matematiske institutter på universiteterne har  i fællesskab åbnet et website, hvor elever med matematisk interesse kan få et overblik over samtlige uddannelsesudbud. Sitet hedder BLIV-MATEMATIKER.NU

Tilbud til underviserne på de gymnasiale uddannelser

Lektor Lisbeth Fajstrup er den faglige kontaktperson vedrørende instituttets samarbejde med de gymnasiale uddannelser. Vedrørende emner af praktisk art kan man henvende sig til sekretær Lisbeth Grubbe Nielsen.

  • Foredrag og øvelser
  • Skolebaseret Efteruddannelsesprogram
  • Matematiklærerdag

 

Desuden er der megen inspiration at hente på vores Numb3rs-blog og Matematikbloggen.

Tilbud til elever på de gymnasiale uddannelser

Tilbud til elever på de gymnasiale uddannelser; stx, hhx, htx og studenterkurser:

  • Studerende for 1 dag
  • Brobygning
  • Hjælp til studieretningsprojekter

I øvrigt er der megen inspiration at hente på vores Numb3rs-blog og på Matematikbloggen. Du kan også følge os på Facebook.

Vil du have materiale om matematik- , matematikøkonomi- og matematikteknologiuddannelserne, så kig på vores hjemmesider under Uddannelser.

Du kan se, hvad nuværende studerende og folk med en matematikuddannelse fortæller på Testimonialsiden

Kommende studerende med matematisk interesse kan desuden få et overblik over samtlige uddannelsesudbud på BLIV-MATEMATIKER.NU