AAU logo

Gymnasieskolen

Samarbejde med de gymnasiale uddannelser

Samarbejde med de gymnasiale uddannelser

På Institut for Matematiske Fag vil vi gerne samarbejde med gymnasielærere.

Et nært samarbejde mellem instituttet og de gymnasiale uddannelser har vist sig at være særdeles givende for alle parter, og vi vil også fremover prioritere dette samarbejde og bidrage til at skabe udvikling inden for undervisning i matematiske discipliner.


BESØG INSTITUTTET

Kom på besøg på Instituttet med en eller flere klasser. Eleverne får mest ud af det, hvis de allerede har lært noget matematik - så vent til 2. g eller 3. g. 

Vi afholder hvert år arrangementer for gymnasielærere og -elever, og disse er altid velbesøgte. Arrangementernes form ændrer sig hen over årene for at tilpasse sig de aktuelle behov, ligesom indholdet defineres af samarbejdspartnerne i fællesskab.

Find kommende foredrag her. 
 

Find inspiration på vores Blogs

Brug vores blogs som inspiration: Numb3rs og Matematikbloggen
 

Matematiknetværk

Vi har etableret et Matematiknetværk, og via dette netværk udsender vi løbende nyhedsbreve om aktuelle tilbud og andet. Hvis du ønsker at modtage nyhedsbreve via e-mail fra Matematiknetværket, så kan du tilmelde dig denne tjeneste ved at sende en e-mail til Netværkscenteret: nvc@adm.aau.dk

De matematiske institutter på universiteterne har  i fællesskab åbnet et website, hvor elever med matematisk interesse kan få et overblik over samtlige uddannelsesudbud.

 

 

Tilbud til underviserne på de gymnasiale uddannelser

  • Foredrag og øvelser
  • Skolebaseret Efteruddannelsesprogram
  • Matematiklærerdag

Lektor Lisbeth Fajstrup er den faglige kontaktperson vedrørende instituttets samarbejde med de gymnasiale uddannelser. Vedrørende emner af praktisk art kan man henvende sig til sekretær Lisbeth Grubbe Nielsen.
 

arrangementer

Tidligere arrangementer

Desuden er der megen inspiration at hente på vores Numb3rs-blog og Matematikbloggen.

Tilbud til elever på de gymnasiale uddannelser

Tilbud til elever på de gymnasiale uddannelser; stx, hhx, htx og studenterkurser:

I øvrigt er der megen inspiration at hente på vores Numb3rs-blog og på Matematikbloggen. Du kan også følge os på Facebook.

Vil du have materiale om uddannelserne i matematik, matematikøkonomi og matematikteknologi, så kig på vores hjemmesider under Uddannelser.

Du kan se, hvad nuværende studerende og folk med en matematikuddannelse fortæller på siden med testimonials.